Onder het motto “one WGTC club – one look” bieden we voortaan ook alle clubleden (volwassenen en jongeren) de mogelijkheid om met uitzonderlijke korting professionele Snauwaert kledij met clublogo aan te kopen. Voor bijvoorbeeld onze talrijke interclubteams tennis & padel de gelegenheid bij uitstek om binnenkort in een gloednieuwe en uniforme cluboutfit de terreinen in Vlaanderen te gaan bestormen en onze club te vertegenwoordigen.

Wie een bestelling plaatst, ontvangt daarbovenop een kortingsbon (15%) die kan gebruikt worden voor aankoop van Munich schoenen op de Snauwaert webshop. Last but not least krijgt elk volledig interclubteam in onze supermooie cluboutfit ook de ballen voor interclubwedstrijden gratis aangeboden door de club.

Alle clubspelers met interesse hiervoor, kunnen van woensdag 8 februari tot en met woensdag 15 februari tijdens de openingsuren van onze bar de kledij in alle maten* komen passen en hun bestelling plaatsen. Spreek gerust bij eventuele vragen iemand van het bestuur of de bar aan.

* 6y 8y 10y 12y XXS XS S M L XL 2XL 3XL

Bestelling en betaling dient uiterlijk te gebeuren tegen woensdag 15 februari*. Bestellen kan aan de hand van in de bar aanwezige bestelformulieren en betaling is mogelijk via overschrijving naar WGTC VZW met rekeningnummer BE94 8804 0722 2114 (met vermelding Kledij + Naam).

*interclubteams zouden tegen woensdag 15 februari hun bestelling moeten plaatsen om zeker tijdig voor de start van de interclubperiode de kledij geleverd te krijgen. (Interclub padel start 14 april)

Hieronder alvast een sneakpreview van de gloednieuwe clublijn (weliswaar nog zonder clublogo op de borst en op de broek/rok. De kleur is blauw (niet zwart) ). 


 

Onder het motto one WGTC club – one look bieden we voortaan ook alle clubleden (volwassenen en jongeren) de mogelijkheid om met uitzonderlijke korting professionele Snauwaert kledij met clublogo aan te kopen. Voor bijvoorbeeld onze talrijke interclubteams tennis & padel de gelegenheid bij uitstek om binnenkort in een gloednieuwe en uniforme cluboutfit de terreinen in Vlaanderen te gaan bestormen en onze club te vertegenwoordigen.

Wie een bestelling plaatst, ontvangt een kortingsbon (15%) die kan gebruikt worden voor aankoop van Munich schoenen op de Snauwaert webshop. Last but not least krijgt elk volledig interclubteam in onze supermooie cluboutfit ook de ballen voor interclubwedstrijden gratis aangeboden door de club.

Alle clubspelers met interesse hiervoor, kunnen van wo 8/02 tem wo 15/02 tijdens de openingsuren van onze bar daar de maten komen passen en hun bestelling plaatsen. Spreek gerust bij eventuele vragen iemand van het bestuur of de bar aan. Kledij wordt aangeboden in alle maten (Jeugd: 6y 8y 10y 12y / Volwassenen: XXS XS S M L XL 2XL 3XL)

Bestelling en betaling dient uiterlijk te gebeuren op woensdag 15/02. Bestellen kan aan de hand van in de bar aanwezige bestelformulieren en betaling via overschrijving op club reknr BE94 8804 0722 2114.

Vooral interclubteams zouden dan hun bestelling moeten plaatsen om zeker tijdig voor start van de interclubperiode de kledij geleverd te krijgen.

Hieronder alvast een sneakpreview van de gloednieuwe clublijn (weliswaar nog zonder clublogo).

Comments are closed